Steun de Entrepreneurial Spirit Scholarship

Steun de Entrepreneurial Spirit Scholarship

De Entrepreneurial Spirit Scholarship wordt aangeboden aan eerstejaarsstudenten die de Bachelor of Science in International Business Administration (IBA) starten aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University, voor de duur van hun studie van drie jaar.

De Entrepreneurial Spirit Scholarship is bedoeld voor studenten met een echte ondernemersgeest, die aantoonbaar baat hebben bij financiële ondersteuning. De beurs gaat gepaard met mentoring van IBA-alumni die begeleiding en ondersteuning bieden tijdens het driejarige academische programma en daarna.

Het Entrepreneurial Spirit Scholarship-initiatief is opgericht door twee IBA-alumni. Het wordt gemotiveerd door de onschatbare ervaring die de belangrijkste donoren hebben opgedaan tijdens en na voltooiing van het programma - zowel academisch als met betrekking tot het uitgebreide internationale netwerk dat ze ervan hebben afgeleid.

Bijpassende gelegenheid tot doneren!

Vergroot uw impact door de Entrepreneurial Spirit Scholarship bij RSM te ondersteunen. De oprichter van de Entrepreneurial Spirit Scholarship zal op zoek zijn naar een match van 50% van alle fondsen die zijn werkgever voor het project heeft ingezameld. Voor elke gedoneerde euro ontvangt ESS waarschijnlijk € 1,5.

 
Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer