MBA Reunion 2023 - Class Giving

MBA Reunion 2023 - Class Giving

Dit jaar ondersteunen we twee belangrijke oorzaken bij uw MBA -reünie: het EUR Emergency Fund - Helpt studenten die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne en het RSM MBA Scholarship Fund - helpen een leven te veranderen en ervoor te zorgen dat de beste studenten bij RSM kunnen studeren ongeacht hun financiële status.

U kunt ervoor kiezen om aan deze oorzaken te doneren wanneer u uw ticket koopt, of hier op deze pagina. De klassen met de meest proportionele deelname zullen worden erkend tijdens het evenement, waarbij de topklasse een speciale prijs ontvangt!

RSM MBA Scholarship Fund

Je kunt een leven veranderen door bij te dragen aan beursfondsen en ervoor te zorgen dat de beste studenten kunnen studeren bij RSM, ongeacht de financiële status. Met MBA-beurzen kunnen professionals in het middencareer van over de hele wereld zich volledig inzetten om hun internationale zakelijke vaardigheden uit te breiden.

MBA -beurzen weerspiegelen het diverse scala aan ervaringen die potentiële studenten het programma brengen. Volledige en gedeeltelijke beurzen voor studenten van over de hele wereld worden verstrekt door het geld dat wordt geschonken aan het RSM Scholarship Fund.

EUR Student Emergency Fund

Erasmus University Rotterdam is geschokt door de invasie van Oekraïne en sympathiseert met iedereen die erdoor wordt getroffen. De invasie heeft dramatische gevolgen, vooral voor onze Oekraïense studenten. Ze maken zich grote zorgen over hun families en geliefden en kunnen financiële nood ondergaan vanwege het verlies van steun van hun thuisland.

Door te doneren aan het noodfonds, kunt u financiële steun bieden aan studenten die rechtstreeks worden getroffen door de oorlog en momenteel worden geconfronteerd met dringende financiële problemen.

Hoe uw donatie wordt gedeeld

Alle donaties die worden gedaan op het boekingsformulier voor reünie of hier zijn gesplitst 50/50 tussen deze twee betekenisvolle fondsen, maar u kunt optioneel doneren aan slechts een van de fondsen met behulp van de onderstaande links:

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer